Обласна бібліотека для дітей м.Тернопіль












Для тих хто іде в школу:


 
Дивимось Слухаємо Граємось Читаємо Працюємо
Розгадуємо Цікавимось


Для дітей » Сімейне дозвілля




    
    Особлива увага приділяється заходам, які допоможуть відродити сімейне читання та заохотити дорослих читати разом з дітьми, адже ключем до успішного розумового і фізичного розвитку малюка є дорослі.
     Крім того, на сайті нашої бібліотеки розміщено розділ «Ресурси для батьків».



    З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек працівники відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів організували день сімейного читання «Книгу в сім’ю – сім’ю в бібліотеку».
          
       
    Свято розпочалося відкриттям книжково-ілюстративної виставки для батьків «В душі бринить струна єдина – родина, книга і дитина».
    У рамках свята відбулася зустріч з дитячою поетесою нашого краю Мартою Чопик, яка презентувала свою нову книжечку «Кажуть, що посеред нас…». Під час зустрічі маленькі відвідувачі слухали цікаві розповіді авторки, розказували вірші та відгадували загадки з її попередніх збірок. Вірші Марти Чопик легко запам’ятовуються, вчать любити маму, тата, дідуся, бабусю та весь навколишній світ.






 

     
   
    




    

    Бібліотекарі намагалися зацікавити не тільки дітей, а й їхніх батьків. Тому, крім поетичного доробку пані Марти, до їхньої уваги було представлено виставку-дефіле «Жіночі примхи». Моделі-бібліотекарі демонстрували в’язані гачком капелюшки, хустки, рукавички, сумочки, виготовлені Мартою Чопик, яка активно коментувала кожен виріб. На закінчення свята пані Марта зачитала присутнім вірші із своїх ліричних збірок.







    
    Цьогорічне свято бабусь під назвою "Любов'ю Вашою зігріта, Земля теплішою стає" по-родинному тепло і зворушливо пройшло з учнями 2-В класу ЗОСШ №24.

    Запрошені на свято бабусі до своїх внучат завітали з солодощами, які приготували самі, милувалися особистими портретами, намальованими їхніми внуками, а також організували виставку виробів, зроблених своїми руками.

 




     
    З великим задоволенням діти та дорослі беруть участь у родинних святах «Тато, мама, я і книга».
    
 У відділі розгорнуто постійно діючу книжкову виставку «Будьте уважні, мамо і татку, кожна дитина – це ангелятко!».















    По-сімейному тепло проходить свято рідної мови «Мово моя, ти пречиста і славна, трепетна, наче ранкова роса».













    Відзначаючи День людей похилого віку працівники відділу щорічно організовують свято бабусь «Поки жива бабуся – я нічого не боюся».










 

   
   



















     



 



dity.odb.te.ua © 2011-2024