Обласна бібліотека для дітей м.Тернопіль












Для тих хто іде в школу:


 
Дивимось Слухаємо Граємось Читаємо Працюємо
Розгадуємо Цікавимось


Для дітей » Для тих хто іде в школу » Світ навколо тебе

 
            
     
 

             Напевно Тобі, допитл
ивому малюку,
                           цікаво пізнавати світ,
          дістаючи відповіді на всі свої питання.
      

    Наступні енциклопедичні видання допоможуть Тобі задовольнити природний потяг до пізнання чарівного світу довкілля. Небо, Земля, Вода, Вогонь відкриють свої таємниці. Людина в природі і в праці стане ближчою і зрозумілішою.
       
     Ці книги розкажуть про дивовижний світ тварин. Ти дізнаєшся багато цікавого про найбільших і найменших, найшвидших і найледачіших, найрозумніших і найненажерливіших тварин. Ти отримаєш відповіді на питання: чи розуміють тварини одна одну, чи можуть вони плакати або сміятися, чи розрізняють тварини кольори, як їм удається вижити в пустелі... Ти дізнаєшся про дивовижний  і розмаїтий  світ лісу, морів та океанів, їх флору і фауну.
         
    Читаючи ці книги Ти довідаєшся про мешканців Арктики й Антарктики, лісів і пустель, морів, річок і океанів. Ти дізнаєшся якою була Земля мільйони років тому, як виглядали динозаври.

     
    У книгах Ти знайдеш відповіді на запитання де бджоли беруть віск і як будують соти, як павук плете свою павутинку, навіщо метелику лялечка, хто плаває під водою з маскою...
      
    Також Ти можеш знайти чимало цікавих відомостей про багату й різноманітну природу України, про свійських і диких звірів, відомих на території нашої країни. Дізнаєшся про зникаючих рослин, які зберігає на своїх сторінках Червона книга України.
      
Тому завітай до нашої бібліотеки, щоб дізнатись більше про світ навколо тебе!



dity.odb.te.ua © 2011-2024