Обласна бібліотека для дітей м.Тернопіль












Для тих хто іде в школу:


 
Дивимось Слухаємо Граємось Читаємо Працюємо
Розгадуємо Цікавимось


Для дітей » Коти міста Тернополя » Кішка "Соня"
 
        Моя кішка називається Соня.
  Назвали її в честь попередньої кішки, яка прожила у нас 13 років. Принесла її дочка у вересні 2010 року.
     Це був маленький пухнастий колобочок з великими очима. Вона зразу стала нашою улюбленицею, хоча була із поганими звичками.
     Улюблене її заняття – швидкісний біг по кімнатах з стрибками на крісла, диван, арку. З часом швидкості зменшилося, зате стало більше цікавості.
      Камінчики, які були виложені у вазоні, стали для неї м’ячиками, якими вона грала по кімнаті в футбол.
    Коли камінчики були сховані, Соня почала їх шукати всередині вазона. Ранком прокидаємося, а біля вазона купа землі, так, як будто кріт нарив. За цей вчинок була наказана.
     Тепер ходить кругом вазона, подивиться всередину, але землі уже не викидає. З настанням весни любить сидіти на вікні і дивитися, що там робиться на вулиці. Коли вікно закрите, починає лапками стукати по склу, а головою старається відкрити ручку.
      Спить Соня на мягкому кріслі.


Власник - Ярослав.


Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)


dity.odb.te.ua © 2011-2024