Обласна бібліотека для дітей м.Тернопіль












Для тих хто іде в школу:


 
Дивимось Слухаємо Граємось Читаємо Працюємо
Розгадуємо Цікавимось


Для дітей » Коти міста Тернополя » Котик "Кузя"
 
      Наш домашній улюбленець - це кіт Кузя. Він у нас красень сибірської породи! Йому всього п'ять років. Він дуже полюбляє гратися, особливо в хованки з моєю дочкою. Коли немає нікого дома, Кузя грається зі своєю іграшкою - жабкою, з якою частенько засинає. Кожного дня ми розчісуємо його, бо він пухнастий і потребує догляду. Це заняття дуже подобається нашому котику, але зазвичай це приходиться робити мені.
      Частенько ми ходимо з нашим пухнастиком гуляти на вулицю, але для цього Кузя змушений одягати спеціальний поводок, що йому дуже не подобається. Він тоді падає на підлогу, показує, що йому погано і він нікуди не піде. Так ніби хоче сказати: "Якщо вам треба, то несіть!"
        А от в їді наш котик гурман! Полюбляє все найсмачніше і обов'язково з ложки, п'є водичку тільки зі своєї чашки, яка повинна стояти біля умивальника. А ще Кузяня любить спати в таких чудернацьких позах, що буває важко розібратися, де у нього лапки чи хвостик.
   Наш кіт дуже лагідний і співчутливий! Коли хтось із рідних захворіє або засмучений, він зразу це відчуває і спішить допомогти. Кузя застрибує на руки, тулиться своєю милою мордочкою до щоки і тихенько починає муркотіти. І тоді ти розумієш, що все буде добре.
     Ось таке миле, лагідне створіння на ймення Кузя живе в нашій родині. Ми дуже його любимо, а він дарує нам свою велику пухнасту любов.


Власниця -  Ольга.

Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)


dity.odb.te.ua © 2011-2024