Обласна бібліотека для дітей м.Тернопіль












Для тих хто іде в школу:


 
Дивимось Слухаємо Граємось Читаємо Працюємо
Розгадуємо Цікавимось


Для дітей » Коти міста Тернополя » Котик "Мурчик"
 
             Привіт! Хочу розповісти про нашого котика Мурчика.

      Наприкінці липня 2010 року наша киця Лялька, яка живе у бабусі в селі Осівцях, народила одне кошенятко. Всі дуже зраділи тому, особливо моя сестричка, бо вона хотіла забрати собі це кошеня.
      В цей час йшла підготовка до весілля моєї сестри. Було шумно, приходили родичі, щоб допомогти. Лялька злякалась, вхопила кошеня і віднесла на горище. Впродовж місяця кожного дня ми чули, як котик плакав, але мама-кицька не приносила його.
      Та пройшов тиждень і ніхто з наших не почув жодного звука від малечі (((
Ми всі втратили надію, що ще колись побачимо маленьку тваринку.
    Одного разу я гостювала у бабусі. У неділю вранці я поверталась до Тернополя, виходячи з будинку на порозі побачила крихітну твариночку,...маленького котика,...копію моєї кицьки Ляльки. Я зрозуміла, що це загублений котик. Довго не думаючи, я забрала пропажу до Тернополя. Їхав він спокійно. Та, коли принесла його додому, то зрозуміла, що він хворий. Впродовж тижня ми його лікували. Коли котик видужав, то я віддала його сестричці. Її радості не було меж!!!
      Він у нас дуже розумний, ніколи не робить шкоди.
  Сестричка назвала його просто - Мурчик, каже, що він дуже голосно муркоче.
       Сьогодні Мурчик вже дорослий кіт, але він ніколи не втрачає нагоди погратись!!!


Власниця -  Галя.

Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)


dity.odb.te.ua © 2011-2024