Обласна бібліотека для дітей м.Тернопіль












Для тих хто іде в школу:


 
Дивимось Слухаємо Граємось Читаємо Працюємо
Розгадуємо Цікавимось


Для дітей » Коти міста Тернополя » Статуетки котів - хобі нашої постійної читачки Галини Підгірської
 
    На мене завжди навіювали смуток розповіді друзів, знайомих про їхніх домашніх улюбленців – котів… Як я хотіла теж котенятко, але чомусь завжди розуміла, що життя в багатоповерхівці не додасть цій тваринці повної «свободи» - зважитись на такий крок не дозволяла людяність і безмежна любов до цих «клубочків щастя».
    Але з цього стану «вагання і бажання» мене врятувала звичайна керамічна котяча статуетка.
   Часто мандрую. І якось магнітики уже і не поміщались на холодильнику, тож почала в Карпатах шукати якусь «пам’ятку» на згадку. В око впала фігурка киці з орнаментом - розписами кольоровими фарбами вручну. Згадала, що скоро новосілля у родичів, а першого у хату, за традицією, треба пускати кота – от і подарую! «Гарненька» - подумала я і купила дві – ще й для себе, бо так запала мені в душу, що очей важко було відвести!
     З того часу наймиліший серцю сувенір, привезений із поїздки, - фігурка кота. Так я почала створювати свою невеличку колекцію - захоплення просто для душі! Єдине, мабуть, що варте уваги, це те, що фігурки намагаюся збирати оригінальні. Тому колекція створюється повільно, але є ексклюзивною!!! Коти, киці, котенята керамічні, порцелянові, металеві чи дерев’яні – різні! Дорогоцінних експонатів немає, але всі симпатичні, цікаві та чудернацькі! Інколи, здається, що вони мене вибирають самі… Не скажу, що це хобі – просто симпатія і безмежна любов до цих милих, ніжних, самостійних і таких спритних тваринок!!!



Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)


dity.odb.te.ua © 2011-2024