Обласна бібліотека для дітей м.Тернопіль












Для тих хто іде в школу:


 
Дивимось Слухаємо Граємось Читаємо Працюємо
Розгадуємо Цікавимось


Для дітей » Коти міста Тернополя » Кішка "Бейжа"
 
Даруй себе тому, хто буде вдячним,
Хто розуміє, любить і цінує.
Омар Хайям

     Різнокольорова киця, кажуть, приносить щастя.
    Нашу кицю звати Бейжа. Перед її чарівністю встояти важко. Незважаючи на те, що киця не розмовляє, з нею легко знайти спільну мову, зважаючи на її поведінку. Якщо з’являється новий гість – киця може зробити жест на знак запоруки дружби і довіри лише через деякий час. Зразу на контакт вона не йде - придивляється!!! Вона важко звикає до гостей, більше любить самоту і свободу. Але що там її недоліки поряд з такими перевагами, як почуття відданості, відваги, грайливості і безмежного інтересу до всього, що відбувається навколо. Відданість вона демонструє найвитонченішими способами …хитруля!
    Киця граційна: любить підкоряти вершини і тому улюблене її місце відпочинку - на шафі. Недарма кажуть, що в котів 517 мускулів і 290 кісток!
    Якщо киця муркає – значить вона в прекрасному настрої! На руках вона не любить лежати – дуже самостійна. Тому, коли з кицею граємось, то інколи виникає питання: хто з ким грається: ми з нею чи вона з нами. Але вона, хоч і доросла, так любить сонячні зайчики і полювання за ними… тоді вона як дитина,і клопотів від неї стільки ж…Та на її «сюрпризи», які виникають за принципом «зачепити-скинути-мяукнути-втекти», ми не сердимось, адже розуміємо, що поруч з нами живе маленька мисливиця і пустунка! Киця визначила помешкання як свою територію і тому недарма існує фраза : «Хто в домі господар?»
      Але коли в тебе є киця, ти повертаєшся не в дім, а додому!!! :-)

Оля та Ігор Підгірські

Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)


dity.odb.te.ua © 2011-2024